For virksomheder

Det at ansætte en ny medarbejder til din organisation er en utrolig vigtig opgave. Udfaldet af selve rekrutteringsprocessen kan være meget afgørende for virksomhedens fremadrettede succes og udvikling, og ikke mindst kan en fejlansættelse være frygtelig dyr.  Derfor er det vigtigt at have en seriøs og dygtig samarbejdspartner, når den næste nøglemedarbejder skal ansættes. Samarbejdspartneren skal både forstå din organisation og ikke mindst de opgaver, der tilsigtes den nye medarbejder.  Ligeledes skal din samarbejdspartner være 100 % loyal og troværdig, således at der opbygges et langvarigt og tillidsfuldt partnerskab til gavn for begge parter.

Peak Rekruttering ApS tilbyder altid ovenstående værdier i en rekrutteringsproces. Da vi kun har yderst erfarne konsulenter, vil vi være din objektive rådgiver og sparringspartner igennem hele processen.

Vi har et enormt netværk og en dyb indsigt i, hvordan arbejdsmarkedet bevæger sig. Da vi ved, at nogle af arbejdsmarkedets faglige kompetencer kan være knappe og meget efterspurgte, har vi opbygget stor erfaring i at tiltrække de rette personers opmærksomhed på netop din virksomhed og din åbne stilling.

Uanset om det omhandler selection- eller search-opgaver, så har vi den flid og viden, der skal til for at finde ”nålen i høstakken” til dig – og vi gør, hvad der skal til for at nå i mål!

Vores rekrutteringsprocesser er fleksible og kan tilpasses din virksomheds behov. Da vi vil sikre os, at det bliver det helt rette match for både virksomhed og kandidat, har vi en grundproces, som altid indeholder screeninger, personlige samtaler, personanalyser, referenceindhentning mv. I de tilfælde hvor der skal ansættes en leder eller en person i en tungere position, så vil der altid være flere dimensioner, der skal afdækkes, hvorfor vi i disse tilfælde tilbyder en udvidet rekrutteringsproces.

Som udgangspunkt yder vi 6 mdrs. genbesættelsesgaranti på alle rekrutteringer, med mindre andet aftales.

Da fleksibilitet er et nøgleord i et samarbejde med Peak Rekruttering ApS, vil vi nævne, at vi tilsammen har certificeringer i en lang række af markedets forskellige analyse- og testværktøjer, hvorfor vi altid kan tage en dialog om hvilket værktøj, som bedst matcher jeres behov.