Coaching & Sparring

Coaching & Sparring

Coaching og sparring – hvordan skal dit arbejdsliv forme sig?

Coaching

Coaching er fokuseret på dine ressorcer, kompetencer og styrker og sætter, med udgangspunkt i dine ønsker og drømme, handling bag dine mål. I forbindelse med coachingen arbejder vi f.eks. med:

  • Hvordan håndterer jeg bedst modgang?
  • Hvordan skaber jeg den optimale karriere?
  • Hvordan finder jeg motivationen?
  • Hvordan udfordrer jeg mine begrænsninger?

Kort sagt: Coachingen hjælper dig med at få større trivsel og opnå bedre resultater!

Grundlæggende tilbyder Peak Rekruttering 2 former for coaching. Med den ene type coaching coacher vi dig på, hvad du synes, du har behov for at blive coachet på. Den anden type handler om, at vi – indenfor rammerne af et aftalegrundlag mellem leder, du og Peak Rekruttering – arbejder med at sikre bedre målopfyldelse. Vi coacher således udelukkende på, hvad der bliver aftalt fra starten. I denne type coaching vil Peak Rekruttering også komme med de gode råd, som situationen giver anledning til.

Begge former fordrer naturligvis en høj grad af fortrolighed.

Peak Rekrutterings erfaringsgrundlag er baseret på talrige coaching-sessioner med såvel medarbejdere som ledere.

 

Sparring

Det kan være gavnligt at vende problemstillinger med en person, der ikke er en del af organisationen. Ofte kan det handle om at blive bekræftet i, at det du har besluttet dig for at gøre, er det rigtige. Andre gange kan det være gavnligt at høre, hvordan andre har valgt at løse netop det problem, du konkret står i. Derved sikres en større kvalitet i beslutningsprocessen – til gavn for dig, din organisation og dine eventuelle medarbejdere.

Peak Rekruttering er ligeledes vant til at sparre med en lang række medarbejdere og ledere i en bred pallette af danske virksomheder.

Kontakt uforpligtende Peak Rekruttering for en samtale, om hvad vi kan gøre for dig eller dine medarbejdere.